Meet Our Team

Niki

Zaakvoerder

Bart

Schilder

Noël

Schilder

Kwaliteit

Onze geschoolde werknemers zetten zich elke dag voor de volle 100% in om telkens opnieuw een prachtig project af te leveren en de nodige kwaliteit te bieden.

Skills

Onze specialiteiten zijn binnen – en buitenschilderwerken, kaleien en spuitkurk. Ook kunt u een beroep doen op onze vakkennis voor het plaatsen van vloerbekledingen en behangwerken.

Passie

De passie voor het schildersvak komt op de eerste plaats. Zo kunnen we onze klanten kwaliteitsproducten en vakkennis het gewenste resultaat bezorgen.

Kom jij ons TOPteam versterken

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde werkkrachten om ons team te komen versterken. Interesse? Contacteer ons snel.

Onze Missie

Verander ideeën in realiteit

U hebt een goed idee om uw interieur of woning aan te pakken? U wenst een volledige nieuwe look of uw nieuwbouw woning/appartement dient afgewerkt te worden? Wij zijn gespecialiseerd om u hierbij bij te staan en de opdrachten te realiseren. Samen met u veranderen wij ideeën in realiteit door met kwalitatieve producten en vakkennis u een zeer mooi en langdurig resultaat te bezorgen. Kwaliteit en afwerking tot in het fijnste detail zorgt voor een sterke band tussen ons en onze klant. Wij kijken uit naar uw project!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Laat uw e-mailadres na en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes